Positiivinen vappujuhla Kivenlahdessa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vappupäivää vietettiin Ala-Kivenlahden torilla perinteisessä Kivenlahti-Stensvik ry:n järjestämässä vappujuhlassa. Juhla järjestettiin kahdenkymmenenyhden reippaan vapaaehtoisen voimin. Sää oli kolea ja monilla olivat hanskat unohtuneet kotiin, mutta siitä huolimatta he jaksoivat hyöriä ja pyöriä ja olla apuna loppuun asti. Siitä iso kiitos heille!

Teltat pystytettiin, pöydät kasattiin ja ilmapallojen puhaltaminen oli sekä lapsille, että aikuisille mieleistä hommaa. Pomppulinna kohosi suurena ja värikkäänä harmaiden pilvien peittämää taivasta uhmaten. Ensin linna tosin pystytettiin väärin päin, suuaukkoa ei voinut nähdä kahvi- ja makkarakojujen luota, joista käsin vanhemmat todennäköisesti vahtaisivat jälkikasvuaan. Pois silmistä, pois mielestä, vitsailimme ensin, mutta katsoimme kuitenkin parhaaksi pystyttää pomppulinnan oikein päin.

Paikalliset yritykset olivat mukana tukemassa vappujuhlaa. Sähköä tapahtuman toteuttamiseen saatiin Becomesta ja K-marketista sekä Maharaja -ravintolasta. Vessa-asioinnille pääsi viereiseen Bar Brode  –ravintolaan.

Viileästä säästä huolimatta hulinoihin kokoontui paljon väkeä. Ehkä sään epävakaisuus olikin juuri saanut Helsingin vappukarkeloihin halajavat toisiin aatoksiin ja se näkyi paikallisessa vappujuhlassamme vilkkaana toritunnelmana. Lapsilla oli ainakin lämmin, sillä Pelle Positiivi tanssitti ja laulatti heitä juhlassa nyt jo neljättä vuotta peräkkäin. Pellen vaihdettua vapaalle, alkoi musiikki soida ja kaikki halukkaat saivat mahdollisuuden tanssia, yksi pari tanssimassa nähtiinkin. Buffetin herkut kävivät kaupaksi ja makkarat lähes vietiin käsistä, mahtoiko johtua siitä että wappumakkara maksoi vain euron kipale.

Kun ihmiset alkoivat hajaantua, alkoivat pilvet tihentyä taivaalla. Saimme teltat purettua ja tavarat pakattua, juuri parahiksi ennen kuin alkoi sataa. Positiivisin mielin mietimme onnistunutta vappujuhlaa, aivan kuin joku olisi varta vasten tilannut sateettoman sään juhlamme ajaksi. Ensi vuonna taas hulinoimme, toivottavasti entistäkin suuremman vapaaehtoisjoukon voimin.

VAPPUJUHLAA 2014 olivat tukemassa:

ACOSME
ANNELAINEN
ANNELI
ANU
AQUAVERDE
AVON MARGIT TIRKKONEN
BAR BRODE
BECOME
ESPOON URHEILUHIERONTAKESKUS
HIUSSALI
IKH
JARI AALTO
KAHVILA-KANELIPULLA
KIVENLAHDEN KUNTOUTUS
KIVENLAHDEN PIZZA RAVINTOLA
K-MARKET KIVENLAHTI
LAPINKYLÄN LEIPOMO&KAHVILA
MARJUT TAIRA
NINA EKHOLM
ORIFLAME & PARTYLITE JOHANNA VIRRANNE
RIIKKA
R-KIOSKI KIVENLAHTI / MERIVALKAMA
SALON HENNA TURUNEN