Kivenlahden Kaisa ja Sten 2015

Kivenlahden Kaisa 2015 on Sanna Mustonen

Sanna

Sanna Mustonen on kotoisin Etelä-Satakunnasta Säkylästä. Hän valmistui lääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna -98 ja yleislääketieteen erikoislääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna -09. Vuoden 2011 alusta Sanna on toiminut Kivenlahden terveysaseman apulaisylilääkärinä.

Sannan tavoitteena on ollut saada ensin työyhteisö toimimaan yhteen hiileen ja selkeyttää terveyskeskuksen prosesseja. Tämän työrauhan saavuttamisen jälkeen eletään kakkosvaihetta, missä uskaltaudutaan suunnittelemaan palveluja käyttäjien kanssa.
Johtajuuskoulutus antoi alkusysäyksen potilasnäkökulman huomioimiseen. Asiakasraati on yksi väline tähän.

Sannan johdolla oma terveyskeskuksemme haluaa parantaa toimintaansa käyttäjänäkökulmasta. He ovat oikeasti kiinnostuneita väestöstä ja sen tarpeista.
He haluavat olla hyvä, luotettava toimija alueella, jota on helppo lähestyä.

Sanna Mustonen on ollut hyvin aktiivisesti mukana kehittämässä terveyspalveluja Kivenlahdessa ja on myöskin tarttunut toimeen järjestämällä
Kivenlahti-Stensvik ry:n kanssa asukasiltoja Kahvi-Kaisalla. Asukasillat ovat vetäneet tuvan täyteen ja niissä on käsitelty mm. terveysasemapilottihanketta
ja sähköisiä terveyspalveluita.

Tässä Sannan terveiset Kivenlahtipäivään: Kerro sydämellinen kiitokseni Kaisa-nimityksestä, jonka nöyränä otan vastaan.
Saan työskennellä todella upeassa työpaikassa mahtavien työkaverien ja ihanien potilaiden kanssa. Jatkamme yhteistyötä!

Sannalle ojennettiin kunniakirja, nauha ja kukat tiistaina 8.9.2015.

Kivenlahden Sten 2015 on Leo ”Lexa” Heiskanen

lexa

Näin Kivenlahti kävelee -kampanjan haastevuonna on hyvä valinta Steniksi tämä oiva urheilumies. Hän liikkuu pyörällä kylällä ja iloisesti tervehtii tuttuja, talvisin hänet tapaa rantaraitilta hopeapajunoksalla vetämässä leukoja ja laiturilla tehdään pienet punnerrukset ennen kuin pulahtaa avantoon.

Lexa valmistui liikunta-alalle vuonna -75 ja siitä lähtien hän on työskennellyt urheilun järjestötehtävissä. Urheilusta tuli hänelle elämäntapa. Viimeisin päätyö on ollut, vuodesta -97, EPS-jalkapallon valmennuspäällikkönä.

Valmennustyötä Lexa on tehnyt lasten, nuorten ja aikuistenkin parissa alueellamme yli 45 vuotta.  Lajeina jalkapallo,maahockey,yleisurheilu ,jääkiekko ja squash. Ensimmäinen ”oma joukkue” oli -59 syntyneiden poikien jalkapallon nappulaliigan joukkue.

Lexa on aina rakastanut liikkumista ja pelaamista. Se jatkuu edelleen sekä pienten tyttöjen ja poikien kanssa että omien ”verrokkiryhmien” kera futiksen,lätkän, kaukiksen ja koriksen parissa.

”Unelmia, niitä riittää. Vain harvoin ne elää uskaltaa.”
Kannattaa unelmoida. Vaikka unelmat eivät toteutuisi, ne tuovat elämään jotain erikoisen omaa.