Kotiseutupäivät Espoossa

Print

Vuoden 2015 Valtakunnalliset kotiseutupäivät järjestetään Espoossa 6.–9. elokuuta teemalla Rakkaudesta kotiseutuun. Päätapahtumapaikkana on Leppävaara. Espoon Valtakunnallisten kotiseutupäivien suojelijana toimii Tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Pääjärjestäjänä on Suomen Kotiseutuliitto yhteistyössä Espoon kaupungin ja Espoon kaupunginosayhdistysten liitto EKYLin kanssa.

Valtakunnalliset kotiseutupäivät on Suomen Kotiseutuliiton ja kotiseututyön vuotuinen päätapahtuma, joilla käsitellään kotiseututyön ajankohtaisia aiheita ja esitellään järjestäjäaluetta. Päivillä pidetään Suomen Kotiseutuliiton vuosikokous sekä julkistetaan Vuoden kaupunginosa ja Vuoden kotiseututeko -palkintojen saajat. Päiviä on järjestetty vuodesta 1949 lähtien joka vuosi. Edellisen kerran Valtakunnallisia kotiseutupäiviä vietettiin Espoossa 1989. Lue lisää tästä.