urbanproject mini lastentapahtuma 21.6.

ES_logo_mail

Espoon Sirkus on espoolaisten oma sirkus, joka käynnistää toimintansa kesällä 2016.

Espoon Sirkus tuo monipuolista sirkuskulttuuria eri puolille Espoota. Osa esityksistä on maksullisia, osa täysin ilmaisia. Espoon Sirkus on todellista lähikulttuuria, joka sopii kaikille. Tavoitteena on tuoda sirkus osaksi espoolaisten arkea, työllistää sirkusosaajia ja tehdä sirkuksesta Espoon oman jutun.

urbanproject mini lastentapahtuma

Kivenlahden asukaspuistossa 21.6. klo 10-13

urbanproject mini on raikas lastentapahtuma, jossa tehdään tekstiiligraffiteja, hypätään Clunker Circuksen hämmästyttävän sirkusesityksen kyytiin, jammaillaan musiikin tahtiin ja tavataan kavereita. Kivenlahden asukaspuistosta strattaava tapahtumakiertue houkuttelee iloisen tekemisen pariin. Vapaa pääsy!

10-13 Tekstiiligraffiti -työpaja
Tekstiiligraffiti -työpaja kutsuu yhteiseen tekemiseen käsitöiden parissa. Tekstiiligraffiti on tekstiilimateriaalista valmistettu ympäristötaideteos. Työpajassa valmistetaan elementtejä asukaspuistoon sijoitettavaan teokseen, sekä valmistetaan itse teos, joka suunnitellaan lasten näkökulmasta. Pajan ohjaa Concreatives -kollektiivi.

10.30 Clunker Circus: Karvanoppasirkus
Ysäri-sirkusta suoraan asukaspuiston pihalle! Vanha auto kurvaa paikalle, ja sen sisältä ilmestyy pieni mutta täysipainoinen sirkus-show. Akrobatiaa, rullaluistimia, hula-hulaa ja huonoja ideoita. Ja kaikki ysäri-musan säestyksellä.

Tapahtuman tuottaa Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.

 

Lue lisää Espoon Sirkuksesta täältä