Tule keskustelemaan Kivenlahden tulevaisuudesta

Metro alkaa liikennöidä Kivenlahteen vuonna 2023. Metroaseman myötä alueen saavutettavuus paranee, ja sekä asukkaiden määrä että palveluiden tarve kasvavat.

Tähän kasvupaineeseen on vastattava ja luotava hyvää, toimivaa ja viihtyisää kaupunkia niin nykyisille asukkaille kuin uusillekin kivenlahtelaisille.

Asukastapaamisissa keskustellaan Kivenlahden tulevaisuudesta, asukkaiden toiveista ja kehittämisehdotuksista. Tämä tilaisuus 31.8. on ensimmäinen kolmen tilaisuuden sarjasta. Tulevista tapaamisista tiedotetaan vielä erikseen. Asukastilaisuuksista kootaan tietopaketti Kivenlahden täydennysrakentamisen sivuille.

Tervetuloa tapaamaan suunnittelijoita ja keskustelemaan Kivenlahden asukaspuistoon, Merivirta 12 A, maanantaina 31.8.2020. Tapaaminen on vapaamuotoinen ja voit tulla itsellesi sopivana aikana, suunnittelijat ovat tavattavissa klo 10-12 välisenä aikana.

Lue lisää täältä.