Metron louhinta käynnistyy pian!

29.9.2014 pidetyssä Espoon kaupunginvaltuuston kokouksessa hyväksyttiin Kivenlahden metron hanke lopullisesti. Länsimetro Oy:n lainatakaus myönnettiin ja nyt hanke  käynnistyy. Sammalvuoren metrovarikko on töitten aloituslistan kärjessä. Ensin tehdään työmaatunneli ja sitten varsinainen varikkotunnelisto.  Yhteensä louhinta kestää vajaat kolme vuotta. Koko metron jatko-osuus, noin 7 km oletetaan olevan käyttökunnossa vuonna 2020. 

Länsimetron Matinkylä-Kivenlahti osuuden asukastilaisuudet
Rakentaminen Matinkylä-Kivenlahti-osuudella alkaa loka-marraskuussa 2014. Kerromme rakentamisesta asukasinfoissamme:
7.10.2014 klo 18 Soukan koululla, Soukankuja 5
9.10.2014 klo 18 Kaitaan koululla, Iivisniementie 1

Tervetuloa!
Lisätietoa:  http://www.lansimetro.fi/fi/ajankohtaista/asukastilaisuudet