Vaikuta ja vastaa kyselyihin

Minun Merellinen Espooni – kysely

Espoon Kaupunkisuunnittelukeskuksessa ollaan laatimassa merellisen virkistyksen visiota, jossa katseet ovat aina vuodessa 2050 asti. Kyselyyn vastaamalla espoolaisilla on nyt mahdollisuus kertoa ideoita ja toiveita merellisen Espoon kehittämisestä virkistysvision suunnittelun tueksi. Espoon kaupunginmuseon (KAMU) kerää myös materiaalia 2019 avautuvaa merellistä Espoota esittelevää näyttelyä varten, johon espoolaisilla on mahdollisuus kertoa suhteestaan merelliseen Espooseen ja muistoja merellisestä Espoosta.

Minun merellinen Espooni- kysely auki 15.07.2018 asti, lue lisää täältä.


Kaikkien aikojen Espoo – kysely

Espoon kaupungin kulttuuriympäristöohjelmassa kerätään tietoja ja muistoja Espoon rakennuksista, paikoista ja maisema-alueista ”Kaikkien aikojen Espoo” -kyselyllä. Kyselyn vastauksia hyödynnetään Espoon kulttuuriympäristöohjelman laadinnassa.

Kaikkien aikojen Espoo – kysely auki 09.09.2018 asti, lue lisää täältä.
Lukemis- ja kirjastomuistoja kerätään

Onko sinulla muistoja lukemisesta ja kirjastosta ennen vuotta 1970? Mitä kirjoja luit, mitä tunteita lukeminen sinussa herätti ja miten muut suhtautuivat lukemiseesi? Millaisia muistoja sinulla on kirjastosta ja kirjastonhoitajasta? Missä kirjastossa kävit, millaisena muistat kirjaston tunnelman? Oliko kirjastonhoitaja äkäinen vahtija vai ystävällinen kirjojen suosittelija? Kerro tarinasi muillekin!

Muistelut pyydetään lähettämään 30.9.2018 mennessä, lue taustatietoa ja ohjeet täältä.