Muistojen Kivenlahti -kysely

Espoon kaupunginmuseo valmistelee näyttelyä merellisestä Espoosta KAMUun Näyttelykeskus WeeGeelle vuodelle 2019. Näyttely kertoo mm. merellisestä vapaa-ajanvietosta nyky-Espoossa, entisajan ammattikalastajista, sään tuntemisen tärkeydestä ja Itämerestä elämyksellisesti monin eri tavoin. Monet espoolaiset elävät edelleen meren äärellä, vaikka elantonsa merestä saakin hyvin harva.
Merellisistä lähiöistä esiin nostetaan Kivenlahti, jonka elämänmenosta 70-luvusta tähän päivään näyttelyssä halutaan kertoa asukkaiden äänellä. Tällä karttakyselyllä pyritään hahmottamaan minkälaisia tarinoita, muistoja ja tärkeitä paikkoja entisillä ja nykyisillä asukkailla Kivenlahteen liittyy.

Merkitse siis kartalle itsellesi tärkeät paikat ja auta näyttelyn koostamisessa!

Linkki: https://app.maptionnaire.com/fi/4614

Oletko viettänyt lapsuusaikasi Kivenlahdessa 1970-1990-luvulla? Kyselyn lopussa voit ilmoittautua ryhmään, joiden kanssa yhdessä suunnitellaan tulevan näyttelyn sisältöä. Ryhmä kokoontuu pari kertaa.