Oma Espoosi?

Klikkaa kartalle oma Espoosi – vastaa kyselyyn! 

Elokuun lopulla käynnistyi koko Espoon laajuinen karttakysely Mun Espoo kartalla. Kaupunkisuunnittelukeskus kerää kyselyllä tietoa espoolaisten kokemuksista ja toiveista eri paikkoihin ja alueisiin liittyen, sekä miten espoolaiset liikkuvat kaupungissa 

Kyselyn vastauksia käytetään yleis- ja asemakaavoituksessa usean vuoden ajan. Nyt on siis hyvä aika kertoa, miltä sinun Espoosi näyttää ja tuntuu, nyt ja tulevaisuudessa. Mitkä paikat ovat sinulle tärkeitä arjessa, entä mitkä ovat erityisiä paikkoja? Mitä paikkoja tulisi säilyttää, mihin kannattaa rakentaa? Voit myös kertoa kartalla kehittämisidean, joka liittyy tiettyyn paikkaan tai alueeseen.  

Teksti Mun Espoo kartalla. Henkilö asettaa karttamerkin. Toinen henkilö pyöräilee. Metsää ja kaupunkia.

Kysely toteutetaan yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa, jonka Nord Green -hankkeessa selvitetään mm. lähiympäristön vaikutusta koettuun terveyteen.   

Samaan aikaan on meneillään Espoo-tarinan päivitykseen liittyvä Mun tulevaisuuden Espoo -kysely. Nuoret osallistuvat kyselyyn osana koulutyötä: nuorten Mun Espoo -kyselyyn vastaavat kaikki kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset sekä lukiolaiset ja ammattiin opiskelevat. Kaikki kyselyt ovat avoinna 31.10.2020 asti.   

Lue lisää Mun Espoo -kyselyistä.

Vastaa Mun Espoo kartalla -kyselyyn.